Selecteer een pagina

Bedankt voor uw bericht!
Wij nemen z.s.m. contact met u op!

Ray Advocaten staat u

met raad en daad bij.

Gevestigd in Roermond

Minderbroederssingel 52 6041 KK Roermond

Ray Advocaten staat u met raad en daad bij, zowel ten aanzien van uw alledaagse juridische vraagstukken als bij de meer ingrijpende gebeurtenissen.

Ons team bestaat uit ambitieuze advocaten, juridische medewerkers en secretaresses. We zijn klantgericht, strijdvaardig en bieden advies en rechtsbijstand op maat.

Daarom kiest u voor
Ray Advocaten

Ray Advocaten bestaat uit een team van ambitieuze advocaten, juridische medewerkers en secretaresses. We zijn klantgericht, strijdvaardig en bieden advies en rechtsbijstand op maat.

Het mag misschien voor zich spreken, maar we willen het niet onvermeld laten: alle advocaten bij ons kantoor hebben ruime ervaring en/of  zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, huur- en bouwrecht, handels- en/of ondernemingsrecht alsmede het incasso’s, faillissementsrecht en aansprakelijkheidskwesties. Periodiek organiseren wij lezingen over actuele onderwerpen.

Ray Advocaten is aangesloten bij de Orde van Advocaten, staat ingeschreven op het tableau van de rechtbank en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg.